header banner
Default

Shiba Inu Dolar (SHIB USD) Huobi Fiyatı - Investing com


shiba-inu

Gerçek zamanlı Veriler

SHIB/USD Huobi ile ilgili bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Shiba Inu Dolar çiftine ait geçmiş veriler, güncel kur, canlı fiyatlar, piyasa değeri, haberler ve analizler gibi önemli bilgiler için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Alış/Satış
0,00000785 / 0,00000786

(24S) Hac.
192,56M

Piy. Değ
4,62B

Gün Aralığı
0,00000758-0,00000807

52 Hafta
0,00000538-0,00001572

Toplam Arz
-

Piyasadaki Arz
SHIB589,35T

Sıralama
19

Değ (7G)
-0,15%

1 Aylık
8,39%

1 Yıllık
-32,82%

YTD
-2,48%

Güçlü Sat

Sat

Nötr

Al

Güçlü Al

Güçlü Sat

Tür:Döviz

Grup:Minor

Karşıt:Amerikan Doları

Bugün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Topluluğun fikirlerini görmek için oy verin!

veya

Sık Sorulan Sorular

Shiba Inu Coin Nereden Alınır?

VIDEO: Shiba Inu - It Has BEGUN!
Money Maker - Avi Lev

Shiba Inu coini tercih ettiğiniz bir borsa ya da aracı kurumda bir hesap açarak ve hesabınıza para yatırarak satın alabilirsiniz. Borsa ya da aracı platformda SHIB sembolünü arayın ve satın almak istediğiniz Shiba Inu coin miktarını girin.

Shiba Inu Coin Nedir?

VIDEO: SHIBA INU - I TOLD YOU THIS WOULD HAPPEN! DID YOU TAKE ADVANTAGE OF IT?!
Austin Hilton

Shiba Inu, Scrypt programlama diliyle oluşturulan popüler kripto para Dogecoin’in Ethereum varyantıdır. Ryoshi adlı anonim bir geliştirici grubu tarafından resmi olarak Ağustos 2020’de başlatılan Shiba Inu, Dogecoin’i tahtından indirmeyi hedefleyen bir ERC-20 tokeni. Dijital varlığın ismi, Japonya’daki bir köpek cinsi olan Shiba Inu’dan esinlenmiş. Shiba’ya ek olarak, evcil hayvanlardan esinlenen diğer dijital varlıklar ‘meme coinler’ olarak biliniyor.

Shiba Inu Coin Meşru Bir Kripto Para mı?

VIDEO: How to buy SHIBA Coin With Lowest Fee (Huobi Pro) - Tutorial 2021
Tips 2 Fix

Evet, Shiba Inu meşru bir kripto para. Shiba kademeli bir şekilde büyüyen bir ekosistem oluşturarak ve ShibaSwap merkezsiz borsa (DEX) platformuyla hızla popülerleşen merkezsiz finans (DeFi) ekosistemine dahil olarak somut kullanım alanları konusunda meşruiyetini kanıtladı. Dijital para aynı zamanda Shiboshis adlı bir NFT oyununu da piyasaya sunmaya hazırlanıyor ve bu proje, platforma erişim için büyük oranda SHIB, BONE ve LEASH’e dayalı olacak.

Shiba Inu Coin Madenciliği Nasıl Yapılır?

VIDEO: How to Buy SHIBA INU (SHIB) Coin On Binance - Tutorial 2021
Tips 2 Fix

Shiba Inu coin İş İspatı (PoW) algoritması kullanan mevcut Ethereum ağı üzerinde faaliyet gösterse de, direkt olarak kazılamıyor. Açılışında, bir katrilyondan fazla SHIB tokeni daha önceden kazılarak yakıldı ve 50’si ise UniSwap’ta kalıcı olarak kilitlendi. Shiba Inu coin madenciliği yapmanın tek yolu tamamen farklı bir algoritma kullanmak ve sonrasında bunu SHIB’e dönüştürmek.

Shiba Inu Coin Nasıl Satılır?

VIDEO: Shiba Inu Coin | The Bottom Is In For SHIB
ClayBro

Shiba Inu coin diğer her kripto para gibi itibari paraya ya da başka bir dijital varlığa dönüştürülebilir. Bunun için, bir kripto para aracısına kayıt olmanız ve cüzdanınızda Shiba Inu coin bulundurmanız gerekli. Satmak istediğinizde, bir satış emri vererek para çekme yönteminiz seçebilirsiniz. Shiba Inu bir kripto para olduğu için, paranızı banka hesabınıza kısa bir sürede aktarabilirsiniz.

Shiba Inu Coin Ne Zaman Piyasaya Girdi?

VIDEO: How To Get Rich With Shiba Inu! A Shiba Inu Coin Success Plan You HAVE NEVER SEEN BEFORE!
Austin Hilton

Shiba Inu Ağustos 2020 başlarında yaratıldı ve bu tarihten itibaren Dogecoin’e ciddi bir rakip haline geldi. Varlık Jindo Inu, Alaska Inu, Baby Dogecoin ve diğer bazı DOGE taklitlerini geride bıraktı.

Shiba Inu Coin’i Kim Yarattı?

VIDEO: Shiba Inu Coin | SHIB Identity Announced Is It Really Decentralized?
ClayBro

Shiba Inu coin ‘Ryoshi’ adlı anonim bir kişi ya da grup tarafından geliştirildi. ‘Woof Paper’ında da belirttiği şekilde, Ryoshi Shiba Inu’nun kökenini Dogecoin’i tahtından etmek amacıyla “merkezsiz spontane topluluk oluşumu alanında bir deney” olarak tanımlıyor. Ryoshi Shiba Inu coinin 10 sentlik bir değerlemeye ulaşmadan lider şaka kripto para DOGE’yi geride bırakacağına inanıyordu.

Sources


Article information

Author: Thomas Lynch

Last Updated: 1698938523

Views: 994

Rating: 3.8 / 5 (39 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Thomas Lynch

Birthday: 1947-08-20

Address: 5301 Christina Shoal, West Dwayne, NM 65857

Phone: +3930433174771169

Job: Article Writer

Hobby: Baking, Bowling, Beer Brewing, Chess, Camping, Singing, Bird Watching

Introduction: My name is Thomas Lynch, I am a resolved, ingenious, Adventurous, Colorful, proficient, unreserved, important person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.